PDA

View Full Version : My overlay not works



sonmohican
06-24-2015, 05:07 PM
My overlay not works but i can hear sounds.i log in to rtst before i start the game.my session starts auto.i can hear sounds (double kill,headshot etc.) But my overlay not works.and i check "in game overlay" in options.

kengzhiheng
05-21-2016, 10:50 PM
Hey did you solve it?i had the same problem with you
Anyone help?

Rhymnic
05-22-2016, 12:19 AM
You could try enabling legacy hooks for it. That fixed the problem for me when I had it.
It's under Display in Tools.
(Not really involved with the RTST so I can't offer anything more concrete than that.)

kengzhiheng
05-22-2016, 01:18 AM
same,still not working

ashley
05-22-2016, 08:12 AM
Do you have an overlay installed and does it show up when you do Shift+F12?

kengzhiheng
05-23-2016, 08:29 PM
yeah installed and enabled but nothing shows up

MicroPCS
05-24-2016, 11:29 AM
I'm not involved with the tracker either but one thing I did when I had an issue with the overlay was go into the executable's properties and set it to run as admin and that seemed to make it pop up in game. It's worth a shot at least if you haven't done that already.

kengzhiheng
05-25-2016, 10:03 PM
oh yeah finally it works when i run as admin lol thx microPCS

ashley
05-26-2016, 08:05 AM
Glad to see it's working for you now!

Nix.
07-25-2019, 03:40 AM
I'm not involved with the tracker either but one thing I did when I had an issue with the overlay was go into the executable's properties and set it to run as admin and that seemed to make it pop up in game. It's worth a shot at least if you haven't done that already.

How do I find this magical "executable's properties"?

TormentAndAgony
08-04-2019, 10:01 AM
How do I find this magical "executable's properties"?

Right-click the Recursion executable (RTST.exe) and then select Properties; however, this will not solve the current overlay issue since RTST is not compatible with Planetside 2's new DX11 update. Work in progress for this at the moment.

Steve_12
09-27-2020, 11:33 PM
I haven't encountered such a problem myself, but some have had this problem after the update.